"Ons huis is een plek om tot gesprek te komen"

Als consulente kom je op veel plaatsen, word je dagelijks geïnspireerd en weet je precies wat je wilt. Zo ging het ook bij Marleen en haar man Philippe. Hun interieur is een perfecte match tussen gezelligheid en karakter. Een thuis om samen tot rust te komen.


Marleen en Philippe wonen in een mooi opgeknapte woning in Waarschoot. Zij is consulente, hij elektricien. ’s Avonds maakt het koppel graag tijd voor elkaar en genieten ze samen met hun twee katten van de rust in huis. “We hebben ons hele interieur in één klap aangepakt. Ik ben geen impulsieve koper en doe veel inspiratie op tijdens mijn huisbezoeken bij klanten. Ik wist op voorhand heel duidelijk wat ik wou. Geen traditionele overgordijnen, bijvoorbeeld. In de showroom van Tyyli viel mijn oog op de paneelgordijnen van Designers Guild. Ik was meteen verkocht.”

“Ik was meteen weg van de paneelgordijnen van Designers Guild: nieuw landelijk met pit.”

— Marleen

Buiten naar binnen halen

Marleen en Philippe zijn huismussen en houden van gezelligheid met pit. Hun living met zicht op de tuin is het favoriete plekje in huis. “In de zomer zetten we de terrasvensters wagenwijd open en leven we meer buiten dan binnen. In de winter transformeren we ons huis tot een plek waar het ’s avonds of in het weekend met ons tweetjes of met vrienden gezellig toeven is. Hier komen we tot gesprek.”


Benieuwd wat TYYLI voor jouw interieur kan betekenen? Contacteer ons voor advies op maat!