Rolgordijnen

Filter het licht of creëer privacy

Lichtinval en privacy

Fan van optimale lichtinval of houdt u meer van privacy? Kies zelf de transparantiegraad van uw rolgordijn. Samen met u gaan we na welk kleurenpallet het beste in uw interieur past. Onze rolgordijnen passen zowel bij extra grote ramen als bij kleine vensters. Zelfs voor een raam dat opendraait zijn deze gordijnen ideaal want ze belemmeren u niet bij het openen of sluiten van het raam. Kwaliteit en klasse ineen; functie en esthetiek gecombineerd! Deze rolgordijnen kunnen bediend worden met ketting, afstandsbediening of domotica. Ze zijn de uitgelezen oplossing om een ruimte te voorzien van verduistering, privacy of warmtewering.

Ronduit Rolxx

Tyyli kiest zorgvuldig partners uit en is daarom exclusief verdeler van ROLXX, maatwerk rolgordijnen van puur Belgisch fabrikaat. ROLXX, dat zijn rolgordijnen op maat van jouw interieur en smaak. Kiezen voor ROLXX is je verzekeren van een strakke vormgeving, een detaillistische afwerking en een hoge graad van personalisatie, ook op XXL-formaat.Tot zes meter breed en drie meter hoog, of omgekeerd. En dat zonder lasnaad. Groot als het moet, maar vooral groots in kwaliteit.

www.rolxx.be

Kijk achter het gordijn.

Bezoek onze showroom en overtuig uzelf van de kwaliteit van ons werk

Kom langs in onze ruime showroom en wij bekijken met u alle mogelijkheden. Een ruime keuze aan verschillende stoffen, soorten raamdecoratie en stijlen.

Toonzaal

Wim Van den broek

We zijn zeer tevreden over de rolgordijnen van Rolxx, in het bijzonder het rolgordijn van 5,80m aan het grote glasraam van onze nieuwbouwwoning. Goed advies gekregen, levertermijn werd nagekomen en perfecte plaatsing.

Onze nieuwste projecten

Bekijk hier onze nieuwste realisaties en laat je inspireren door diverse stijlen voor uw eigen interieur.

Realisaties

Wenst u een afspraak?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag tijd voor u.

Contacteer ons