Onze visie

De wereld van Tyyli

Ontdek hier de wereld van Tyyli. Een wereld waar fijne details het grote verschil maken. Waar alles start met een moodboard, een samenvatting van objecten, kleuren, sferen die een aanvulling zijn van u en uw huis.  Waar raamdecoratie het elementaire verschil maakt. Waar uw interieur een totaalconcept wordt.

Hier staan we voor

Bij Tyyli primeren kwaliteit, finesse, afwerking en passie. Onze raamdecoratie is voor mensen die meer dan gemiddeld genieten van verfijning. Voor mensen die vurig kiezen en duurzaam beslissen. Voor zij die details geen bij- maar hoofdzaak vinden. Voor fijnproevers.

 

Kwaliteit en zorg in elke stap van het project

Belgische topkwaliteit

Tyyli is verdeler van ROLXX rolgordijnen en FABRIXX gordijnen. Deze zijn het resultaat van op en top Belgisch vakmanschap. In het atelier in Kaprijke streven zij naar topkwaliteit.

Technische creativiteit

We assembleren onze eigen ophangsystemen. Technisch maatwerk is onze specialiteit.

Garantie en wisselstukkenbibliotheek

Zowel op de stof als op de rail geniet je van twee jaar garantie. Uiteraard kan je ook na de garantieperiode bij Tyyli terecht voor herstellingen. Die zijn bovendien snel mogelijk dankzij onze wisselstukkenbibliotheek.

Hoge kwaliteit afterservice

Bij Tyyli staan kwaliteit en duurzaamheid centraal bij alles wat we doen. Dat vertaalt zich onder andere in een complete customer service: van klantenbegeleiding op lange termijn tot een onderhoudsservice.

Kijk achter het gordijn.

Bezoek onze showroom en overtuig uzelf van de kwaliteit van ons werk

Kom langs in onze ruime showroom en wij bekijken met u alle mogelijkheden. Een ruime keuze aan verschillende stoffen, soorten raamdecoratie en stijlen.

Toonzaal

Bart Baeyens

Goeie service. Problemen met een motor van één van de (10 jaar oude) screens, dag erna komen kijken, paar dagen erna motor vervangen en klaar.

Wenst u een afspraak?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag tijd voor u.

Contacteer ons