Onze aanpak

Van opmeten tot onderhoud

Wij begeleiden u stap voor stap om de beste keuze te maken voor uw raamdecoratie. Van opmeten tot de naservice.

Kwaliteit en zorg in elke stap van uw project

Advies in de toonzaal en aan huis

Advies kan in de showroom, maar ook aan huis. Onze interieurconsulentes komen bij u thuis langs om een perfecte voeling te krijgen met uw huidige interieur, de indeling van elke kamer en uw persoonlijke stijl. Wij meten elke ruimte en uw ramen op. Op die manier is uw raamdecoratie perfect afgestemd op de kamer. We brengen ook graag grote stalen (rol)gordijnen mee om bij u thuis te presenteren.

Eigen naaiatelier

Uw raamdecoratie geven we vorm in eigen huis. In ons eigen confectieatelier zijn onze naaisters fulltime bezig met het vervaardigen en perfectioneren van uw gordijnen. Ze vormen met de uiterste precisie stof om tot gordijnen. Dat geeft ons ook de ruimte en de kennis om nieuwe concepten te ontwikkelen.
De stoffen laten we een tweetal weken uithangen in het atelier vooraleer ze op maat worden versneden. Sommige stoffen zakken namelijk meer uit dan andere. Op die manier is alles tot op de millimeter correct.

Eigen plaatsingsdienst

Matcht het gordijn perfect met ons eigen ophangsysteem? Dan sturen we onze eigen plaatsingsdienst op baan om het bij u thuis te komen installeren. Of het nu met manuele of elektrische bediening is, alle raamdecoratie wordt door onze eigen plaatsingsdienst bij u thuis geïnstalleerd. Onze vakmensen komen letterlijk met de witte handschoentjes aan om de stoffen op te hangen. Eens de gordijnen ophangen, worden ze gestoomd en opgebonden. We controleren elk systeem voor het uw richting uitkomt en vertrekken pas huiswaarts wanneer elk detail klopt.

Onze team van experts

KAAT


Verkoop en advies

REBECCA

Confectie naaiatelier

CAROLINE

Confectie naaiatelier

INGRID

Confectie naaiatelier en verkoop

BENNY

Technisch atelier

HANS

Technisch atelier

DIMITRI

Technisch atelier en plaatsingsdienst

RAMZI

Verkoop en advies – Opmeting aan huis

VICKY

Administratie en marketing

Kijk achter het gordijn.

Bezoek onze showroom en overtuig uzelf van de kwaliteit van ons werk

Kom langs in onze grote showroom en wij bekijken met u alle mogelijkheden. Een ruime keuze aan verschillende stoffen, soorten raamdecoratie en stijlen.

Toonzaal

Sandra C.

Duidelijk advies, goede service 👌🏻

Wenst u een afspraak?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag tijd voor u.

Contacteer ons