Gordijnen

Puur decoratief of functioneel
Transparante gordijnen

Fijne gordijnen

Voelt uw raam toch wat leeg aan? Tyyli heeft een gordijn voor elk interieur. Maak uw keuze uit een uitgebreide stoffencollectie die naar smaak en stijl op maat worden vervaardigd. Advies over kleur, hanggedrag en afwerking krijgt u er zomaar bij. Dankzij een eigen confectie-atelier waar onze naaisters fulltime bezig zijn met het vervaardigen en perfectioneren van uw gordijnen, hebben we ook de ruimte en de kennis om nieuwe concepten te ontwikkelen.

Fabrixx

Fabulous Fabrixx

Tyyli kiest zorgvuldig partners uit en en verdeelt daarom exclusief de raamdecoratie van FABRIXX, gordijnen op maat van jouw interieur.  Ook hier staat kwaliteit centraal. Alle stoffen worden dan ook uitgebreid getest op vlak van kleur, hanggedrag en algemene duurzaamheid. FABRIXX biedt bovendien enkel hoogwaardige stoffen, van de nonchalante imperfectie van linnen tot stoffen met een minimalistische klasse. Ga voor uitgesproken of subtiel, maar steeds subliem.

www.fabrixx.be

Kijk achter het gordijn.

Bezoek onze showroom en overtuig uzelf van de kwaliteit van ons werk

Kom langs in onze ruime showroom en wij bekijken met u alle mogelijkheden. Een ruime keuze aan verschillende stoffen, soorten raamdecoratie en stijlen.

Toonzaal

Cathy Van Landschoot

Leuke winkel vriendelijke uitleg bij je keuze die je wil nemen Zeker een aanrader om te winkelen veel keuze

Onze nieuwste projecten

Bekijk hier onze nieuwste realisaties en laat je inspireren door diverse stijlen voor uw eigen interieur.

Realisaties

Wenst u een afspraak?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag tijd voor u.

Contacteer ons