ROLXX, een gevestigde waarde in een nieuw jasje

ROLXX is de nieuwe naam voor een sterk product dat reeds tien jaar garant staat voor kwalitatieve en esthetische rolgordijnen. Onze vaste partner in rolgordijnen onderscheidt zich door een strakke vormgeving en een hoogwaardige afwerking, ook (en zelfs vooral!) op XXL-formaat. 


ROLXX beschikt over een uitgebreid en veelzijdig gamma aan rolgordijnen en is gespecialiseerd in het produceren van rolgordijnen op groot formaat. De hedendaagse strakke bouwstijl gaat hand in hand met grote raampartijen. De XXL-reeks is dé oplossing voor de strakke designlook in je interieur, tot 6 meter breed en 3 meter hoog (of omgekeerd), geheel zonder lasnaad. Een aanrader van formaat!


Slimme systemen

De LXX-rolgordijnen zijn 2-in-1 en maken het mogelijk om twee doeken met een verschillende transparantiegraad in één steun samen te gebruiken, zodat je overdag en ’s avonds kan afwisselen. Het XXS-rolgordijn met één doek is dan weer een creatieve oplossing om ’s avonds inkijk te voorkomen. Het transparante doek kan met behulp van een ledlichtscherm namelijk ondoorzichtig worden gemaakt. Het SKY-rolgordijn combineert een transparant en afsluitend doek op één systeem, waarbij de overgang zelf kan gekozen worden. Ook de verhouding openheid, afscherming en licht kan helemaal worden aangepast. Ten slotte is er ook nog het PNL-systeem, waarbij verschillende ROLXX-panelen samen geïnstalleerd worden, met een waaier aan combinaties tot gevolg.


Bediening op afstand

Alle ROLXX producten kunnen uiteraard geautomatiseerd worden. Omdat kwaliteit bij kwaliteit hoort, werkt ROLXX hiervoor samen met Somfy. Dankzij hun huisautomatisatiesysteem kan de rolgordijnen zelf bedienen met je smartphone of tablet, of zo instellen dat ze omhoog of omlaag gaan wanneer gewenst.


“Sluit de rolgordijnen aan op je domotica-systeem of bedien ze met een schakelaar of afstandsbediening.”


Jouw wens op maat, dat is waar ROLXX voor staat

Het ROLXX verhaal startte tien jaar geleden met de lancering van de XXL-rolgordijnen. Dankzij een sterke prijs-kwaliteitsverhouding en de huidige woontrend met strakke interieurs werd het merk algauw een succes. ROLXX realiseert de wens van de klant, op elk formaat. De Belgische consument houdt van een afwerking tot in de puntjes, en daar zet ROLXX op in. De collectiekeuze, de assemblage, de kwaliteitscontrole en het transport van de ROLXX producten gebeuren allemaal in eigen beheer. Het merk werkt enkel samen met de betere decoratiezaken in Vlaanderen en Noord-Nederland met een eigen plaatsingsdienst.


Meer informatie over de producten van ROLXX vind je op www.rolxx.be