Sundae Huis

Verbouwproject

Het Sundae huis is een totaal verbouwproject. Elegante gordijnen maken het Sundae huis extra huiselijk. Hiervoor kozen zij voor Rolxx rolgordijnen en Fabrixx gordijnen.

Elegante linnen in de keuken

In de keuken werd gekozen voor een echte sfeerbrenger in een lichte linnen stof, de Fabrixx Flax. Deze zorgt voor sfeer en brengt de Scandinavische stijl naar voor. De rail hebben we links laten uitlopen zodat het gordijn mooi doorgeschoven kan worden langs de muur en het daglicht niet teveel wordt afgeblokt als ze open hangt.

Verduisterende gordijnen met gebogen rail

Terracotta velvet in de Teenage room

In de teenage room, de ‘rode kamer’ werd gekozen voor een verduisterende terracotta velvet. Er werd een afgeronde rail voorzien zodat deze mooi rondom de venstertablet en radiator heen hangt, zo stoot deze niet en sluit het gordijn het daglicht netjes af. En die ronding brengt terug de hedendaagse Art Déco vibe in de woning. Het zijn subtiele dingen die het verschil maken.

Lichtgrijze velvet in de kinderkamer

In de kinder- en masterkamer werd gekozen voor een verduisterende lichtgrijze velvet. Ook hier werd een afgeronde rail voorzien voor extra verduistering.

Papyrus rolgordijn in de leefruimte

In de leefruimte zorgt het Papyrus rolgordijn voor privacy maar laat het ook voldoende licht binnen.

Wim Van den broek

We zijn zeer tevreden over de rolgordijnen van Rolxx, in het bijzonder het rolgordijn van 5,80m aan het grote glasraam van onze nieuwbouwwoning. Goed advies gekregen, levertermijn werd nagekomen en perfecte plaatsing.

Andere projecten

Bekijk hier onze nieuwste realisaties en laat je inspireren door diverse stijlen voor uw eigen interieur.

Realisaties

Wenst u meer info?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag tijd voor u.

Contacteer ons