Aluminium lamellen

Horizontaal licht regelen
Aluminium lamellen
Aluminium lamellen

Kies zelf uw lichtinval

Aluminium lamellen zijn robuust en duurzaam. In vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers zijn ze flexibel inzetbaar. De lamellen kunnen ook in de glaslijst geplaatst worden waardoor ze ideaal zijn voor op deuren met een raam of dakramen. Met aluminium lamellen voorkomt u inkijk en filtert u het zonlicht dat binnenvalt. Met deze zonwering kunt u de lichtinval regelen naar uw zin. Kantel de lamellen en controleer zo de intensiteit van het licht. Ze zijn bij ons beschikbaar in verschillende lamelbreedtes en kleuren.

Ambachtelijke kwaliteit

Bij Tyyli hebben we ons eigen naaiatelier én technisch atelier. Alle gordijnen en rolgordijnen worden met de grootste zorg en oog voor detail afgewerkt en gecontroleerd.

Belgische topkwaliteit en ambacht is waar Tyyli voor staat.

Onze nieuwste projecten

Bekijk hier onze nieuwste realisaties en laat je inspireren door diverse stijlen voor uw eigen interieur.

Realisaties

Kijk achter het gordijn.

Bezoek onze showroom en overtuig uzelf van de kwaliteit van ons werk

Kom langs in onze ruime showroom en wij bekijken met u alle mogelijkheden. Een ruime keuze aan verschillende stoffen, soorten raamdecoratie en stijlen.

Toonzaal

Wim Van den broek

We zijn zeer tevreden over de rolgordijnen van Rolxx, in het bijzonder het rolgordijn van 5,80m aan het grote glasraam van onze nieuwbouwwoning. Goed advies gekregen, levertermijn werd nagekomen en perfecte plaatsing.

Wenst u meer info?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag tijd voor u.

Contacteer ons