Duurzaam - Stijlvol sober - Tijdloos

Phi, of 1,618. De 21ste letter in het Griekse alfabet, maar wij kennen het vooral als de gulden snede, de verhouding die op vele en onverwachte plekken voorkomt en waar de mens een onbewuste voorkeur naar heeft. Deze goddelijke proportie blijft een fascinerend begrip uit de wiskunde. Ook in de natuur vinden we ze terug: in de curve van een slakkenhuis en in de evenredigheid van onze vingerkootjes. In de kunst en architectuur herkennen we ze keer op keer. De Romeinse tempels hebben er ogenschijnlijk wat van weg.

 

Deze verhouding komt voor in allerlei visuele kunsten, maar ook in product design en reclame. Wij hanteren ze voornamelijk in de interieurarchitectuur. De gulden snede bezit een intrinsieke schoonheid die even oneindig en prachtig is als de universeel sober-zachte sfeer van onze mood. We brengen duurzame, tijdloze en stijlvolle decoratie samen tot een beeldig geheel. Klassevolle stoffen brengen alle aanwezige elementen in het interieur in balans. Hier vinden we kleuren en materialen die ons van nature aantrekken en onopvallend zorgen voor een rustige sfeer.

 

" Experimenteer in het klein "
 

In deze mood bent u vrij om te experimenteren met kleine attributen. Vazen met of zonder bloemen, kunstwerken en felle kleuren, eventueel aangepast aan het seizoen, komen hier perfect tot hun recht.