Sprankelend - Frivool - Kleur

Lente is vaarwel zeggen tegen donkere winterkleuren. Lente is de zon in al haar facetten verwelkomen. Lente is kleur. Lente is happy! En dat is 13 vanaf nu ook.

 

Happy 13 is een verrassende combinatie van kleur, vorm en textuur. Niet iedereen moet in wit, grijs of taupe leven. Soms hebt u nu eenmaal een lievelingskleur die u in elk aspect van uw leven moet en zal toepassen. In uw favoriete outfits, auto of zelfs uw haarkleur. Maar vooral in uw interieur: op de muren, plafonds, bij tapijten, gordijnen en accessoires.

 

Onze mood 13 is er voor mensen die kleur bekennen. Voor diegenen die uitgesproken, vrolijke tekeningen en vormen verkiezen rondom hen. Voor zij die zich wagen aan niet-alledaagse combinaties.

 

Deze vrolijke, zonnige mood past in elke stijl. Of u nu een landelijk, klassiek of design interieur heeft, kleur past werkelijk overal. De kunst zit in de manier van uitvoering, in hoe u kleur toepast en in hoe u die kleuren nooit meer zou kunnen missen.

 

" Kleur begint bij uzelf "


Zoek een kleur die een positief effect heeft op u. Pas die kleur toe op muren of ramen waar u niet de hele dag vertoeft, zoals de badkamer of slaapkamer. Laat die kleinschaliger terugkomen in leefruimtes.