Ons huis is de basis van waaruit alles begint

Ons huis is de basis van waaruit alles begint

Alex en Marleen zijn een creatief koppel en daar vaart hun woning met prachtige art-decolook wel bij. Terwijl Alex in de tuin werkt, kookt of op pad gaat met zijn fototoestel, schildert Marleen of werkt ze aan de inrichting van de woning.

Alex Van Vooren en Marleen Verhasselt kochten hun woning toen hun dochters klein waren. Plannen om te renoveren werden gemaakt, gewijzigd en uitgesteld. Vandaag kan het koppel met volle teugen genieten van het inrichten van hun woning. De eigenzinnige art-deco look maakt dat alleen maar boeiender. “Net zoals het leven in beweging is, verandert ook ons interieur. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn met vorm en kleur, om me te verdiepen in het kiezen van stoffen, verf, meubels en de decoratie van ons huis. Inspiratie vind ik overal: van in de designwinkel tot in tijdschriften of de huizen van vrienden.”

 

" Onze woning past ons steeds beter "

 

Marleen combineert in haar woning graag art-deco stukken met antiek, design of zelfgemaakte meubelstukken en dat tot in het kleinste detail. Zo passen de nieuwe overgordijnen met hun stijl, kleur en sfeer enorm goed in de woning. “Door het presenteren van een proefmodel vonden we de ideale gordijnen. Met hun graduele kleureffect van petroleumblauw naar donkerbruin zorgen ze voor de gezochte, rustgevende harmonie. Onze woning past ons steeds beter. Elk plekje heeft wel iets leuks. Zelfs de dressing met het ‘gouden’ behang geeft me elke keer een bijzonder gevoel.”

huis Ons huis is de basis van waaruit alles begint
huis Ons huis is de basis van waaruit alles begint
huis Ons huis is de basis van waaruit alles begint