Kindvriendelijk design

Kindvriendelijk design

Strak, minimalistisch met af en toe een beetje chaos. Zo kan je het huis van Fleur en Benjamin best omschrijven. Ze doen wat voor anderen onmogelijk lijkt: kinderen grootbrengen in een designhuis. En dat lukt perfect. "We mixen de dynamiek van een jong gezin met onze liefde voor design."

Fleur en Benjamin wonen met hun drie kinderen in een nieuwbouwwoning in Adegem en dat betekent één ding: leven in de brouwerij. Maar hoe verzoen je de dynamiek van een jong gezin met een strakke, minimalistische woonstijl? Fleur:

 

“Wij houden van design, maar het moet wel kindvriendelijk zijn. Kijk naar onze Rolxx rolgordijnen, die zijn perfect afwasbaar, een must in een huis met kleine kinderen.”

 

" Quality time met de kinderen "


Onderhoudsvriendelijkheid, nog een prioriteit ten huize Foré-de Metsenaere. De tijd die de drukbezette gynaecologe thuis kan zijn, is kostbaar en die spendeert ze het liefst met haar kroost. “Een clean huis brengt rust in ons hoofd. Dat wil zeggen dat we niet te veel overbodige interieurdecoratie in huis halen en dat speelgoed zoveel mogelijk wordt opgeborgen. Voor de gezelligheid zorgen we zelf.” 

kindvriendelijk Kindvriendelijk design